header

Sajtónyilatkozatok

Sajtóközlemény - Hasznosítsd magad! zárás (2012.01.15)

Sajtóközlemény

a Harmónium Egyesület „Hasznosítsd magad!” környezettudatosságra nevelő komplex kampányának kiállítással és rendezvénnyel egybekötött értékelő záró sajtótájékoztatójáról

A projekt célja: A hulladéktermelés megelőzése és a keletkező hulladék hasznosítása.

Hasznosítsd magad! szemléletformáló kampányunk keretében havi két alkalommal a hulladékmegelőzés, a hulladékhasznosítás fontosságát hangsúlyozó ifjúsági rádióadásokat tettünk elérhetővé a program interaktív weboldalán (www.aprolepes.hu), ahol a résztvevő érdeklődők online kvízjátéksorozatba és kreatív re-hulladék pályázatba is bekapcsolódhattak, valamint cikkeinkből további érdekességeket ismerhettek meg. Rádióműsoraink az ország hat régiójának több mint kétszáz általános és középfokú oktatási intézményében is heti rendszerességgel hallhatóak voltak 2011-ben.

A kampány kiállítással egybekötött zárórendezvényére 2012. január 20-án kerül sor Győrben. A projektzárás keretében Törőcsik Kata iparművész és a Mokka Csoport (www.mokka.org) vezetésével gyermek játszóházat tartunk 2012. január 20-án fél 3-tól, ahol újrahasznosított jelmezek, állarcok készíthetők farsangra, továbbá lehetőség lesz hangszerek gyártására is! Elsődleges célcsoport: a 12-16 éves korosztály. A legügyesebb alkotás a helyszínen különdíjban részesül! Illetve kihirdetjük az alkotói pályázat kategóriánkénti nyerteseit és az online kvíz fődíjának tulajdonosát!

A rendezvény keretében bemutatjuk a program Alkoss valamit – HULLADÉKBÓL! kreatív alkotói pályázatára érkezett nyertes műveket, melyeket több mint 900 beérkezett alkotás közül választott ki a zsűri.

A kiállítás megnyitója 17 órakor lesz.

A programot értékelő záró sajtótájékoztatót tartja: Gutjahr Zsuzsanna, a Harmónium Független Kommunikációs Egyesület elnöke és Tóth János projektmenedzser.

Biobüfés sajtótájékoztatónk időpontja: 2012. január 20. 16 óra Gyermekek Háza Győr

A kommunikációs projekt megvalósítására a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) 6.1.0/B pályázatának keretében kerül sor. A projekt az Európai Unió és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További információ a szervezetről: www.harmonium.hu, a projektről: www.aprolepes.hu Részvételi szándékukat, kérjük, jelezzék az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a 1/2103090-es számon.

részletes összefoglaló letöltése

 

2012. 01.15.

Kövess minket!