header

Ökonapok

Dominózik az Aprólépés

Beküldve: Ökonapok.

altCsapatunk a Dominó Tanoda diákjaival mókázik egészen év végéig! Reméljük, hogy a 10 foglalkozáson résztevő fiataloknak tudunk újat mutatni a környezet- és egészségtudatosság világából. ;)

A programsorozat fő témái: a víz és a hulladékcsökkentés - újrahasznosítás. "Vizes" foglalkozásainkon a "jövő kék aranyának" fontosságáról, védelméről és hiányáról tudhatnak meg érdekességeket a gyerekek vagy éppen utazhatnak gondolatban a távoli Afrikába vagy a hideg Antarktiszra. Emellett a mindennapokban is jól alkalmazható, víztudatos tippeket is kapnak majd útravalóul, továbbá megnézzük, milyen vegyszereket kenünk magunkra és mikkel tisztálkodunk minden nap.

Decemberben ellopjuk a Mikulás zsákját és belecsempésszük a közösen készített házi gumicukrot és más egészséges finomságokat. Az ünnepi hangulatot még meghittebbé tesszük a hulladékból barkácsolt mécsestartókkal és a saját készítésű újrahasznosított karácsonyfadíszekkel. Mindenközben csivitelő barátainkról sem feledkezünk meg, madáretetőt készítünk, naná, hogy valami hulladékból.

Szeretettel várunk mindenkit egy közös öko-Dominóra!

2014. december

 alt

A program a KMOP-5.1.1/C-09-2f-2011-0003 azonosító számú, „Csepel kapuja szociális célú városrehabilitációs program” elnevezésű projekt Programalapjából, CSK-PA-2014-003-VII-01 azonosítószámon valósul meg.
 

Kövess minket!