header

Csapatunk

Jeles napok és Évkönyv 2013

Beküldve: ROOT.

Ebben a menüpontban megtalálod az Aprólépés 2013-as évkönyvének elektronikus változatát és egy naptárat is, ami segít észben tartani a fontos napokat.

Hogyan használd a naptárat?

A naptárba beírtuk neked az év különleges napjait, emléknapokat, világnapokat, a környezetvédelemmel összefüggő és a hagyományos ünnepnapokat. A legfontosabbaknál találsz néhány érdekességet is. Az adott napoknál látható események nevére kattintva meg tudod nézni annak leírását.

Az Aprólépés Kalendáriumának eseményeit akár saját naptáradhoz is hozzáadhatod, ha van Google fiókod. Ha rákattintasz egy-egy nap nevére, nem csak a leírását láthatod, hanem be is illesztheted a saját naptáradba. Sőt, akár az egész éves naptárunkat felveheted, ha a jobb alsó sarokban megjelenő gombra kattintasz.

 

Az Aprólépés 2013-as Évkönyvének elektronikus változatát lapozgathatod, olvasgathatod, sőt akár le is mentheted magadnak pdf formátumban. A teljes oldalas nézetben találod meg a letöltés gombot, és hogy jobban lásd a könyvet, nagyíthatod, kicsinítheted is a csúszka segítségével. Jó szórakozást! :)

 

Ha szeretnéd megosztani az ismerőseiddel is az Évkönyvet, ezt a linket elküldheted nekik, megoszthatod közösségi oldalakon is:

Kövess minket!