header

Aprólépés

Zöld ünnep - Én ilyen karácsonyt szeretnék

alt

Kreatív alkotói pályázatunk nevezési határideje 2012. december 6-án éjfélkor lejárt. Hamarosan jövünk az eredményekkel!

December 7-től elindult a közönségszavazás! Regisztráció és bejelentkezés után a Zöld ünnep..., az Öko karácsonyfadísz és a Karácsonyi kiegészítő (öko) kategóriákba feltöltött alkotások képei alatt megjelenő Szavazok gomb megnyomásával voksolhat a nagyérdemű a kedvenc alkotásokra. Figyelem!! Egyes alkotások - a zsűrizés egyszerűsítése végett - más kategóriába kerültek. Tehát aggodalomra semmi ok, ha szavazni szeretnél, de nem találod a tárgyat amire szavaznál, keresd másik kategóriában! Egy-egy képre egy-egy felhasználó egy szavazatot adhat le, de akár több pályamunkára is lehet szavazni! A legtöbb szavazatot begyűjtő munka alkotója jutalomban részesül! Kíváncsian várjuk az eredményt! :)

Kreatív alkotói pályázat

 Közeledik az advent. Az évnek az az időszaka, amikor fokozottabban érdemes figyelnünk a környezetünkre, hiszen ezekben a hetekben vásárolunk a legtöbbet egész évhez képest, az ünnep kapcsán rengeteg szemetet termelünk, és millió fenyőfát vágnak ki országszerte, hogy azok 1-2 hétre a lakásunk díszei legyenek.

Pedig a karácsony lehet zöldebb!

Kreatív pályázatunkra olyan alkotásokat várunk, amelyek ezeket a szempontokat is szem előtt tartva bemutatják, hogyan tenné zöldebbé, környezetbarátabbá a karácsonyt készítője, családjában hogyan fordítanak figyelmet a hulladékmegelőzésre, az energiatakarékosságra is az ünnep során.

Tovább a részletes pályázati kiírásra!

A pályázatot a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatta.

Kövess minket!