header

Aprólépés

Játékunk nyereménnyel ért véget!

altA Hasznosítsd magad! kampányunk kvízjátékának mind az öt kérdéssorát helyesen megfejtők közül kisorsoltuk a nyertest! A helyes megfejtő: Dóra Vámosszabadiból küldte be válaszait! Nyereményét, a képen látható klassz bringát a Schwinn Csepel kedvezményesen bocsátotta rendelkezésünkre.

Ha nem nyertél, de a játék öröme és a tudásszomj arra sarkall, hogy játssz még, ne tartsd vissza magad! A hulladékos kvízek továbbra is folyamatosan elérhetőek a www.aprolepes.hu/jatek oldalon! Ősszel pedig ismét lehet majd nevezni nyereményekért, hiszen lesz kvíz az energiáról is! Tarts velünk akkor is!

Miért érdemes játszani?! Egyrészt, mert jó mulatság. Másrészt, mert a játék során rengeteg hasznos tudással gazdagodsz, amivel könnyebb lesz otthon is környezetbaráttá tenni a hulladékhelyzetet.


Ha regisztrálsz, és minden kérdéssor esetében legalább egyszer egymás utáni 10-10 kérdésre helyesen válaszolsz, sorsoláson vehetsz részt 2012. január 15-én! Aki mer, az pedig nyerhet! Méghozzá értékes nyereményeket.

  • fair trade csokoládé csomagot
  • öko társasjátékot
  • környezetbarát lámpát
  • könyveket
  • National Geographic előfizetést

A fődíj pedig egy kerékpár!

Fontos, hogy a nyereményekre akkor pályázhatsz, ha 6 éves elmúltál, de még nem töltötted be a 18-at.

Regisztrálj, és legalább egyszer egy kérdéssort helyesen válaszolj meg! Ha a következő hónapban visszanézel, akkor egy-egy újabb témában teheted próbára a tudásod! Ha pedig januárig az összes kvízt kitöltöd egyszer legalább helyesen, akkor a főnyereményre is esélyed lehet!

Ha a kvízek minden kérdésére tudod már a választ,  próbáld ki a memóriajátékunkat, hogy biztosan helyükre kerüljenek a dolgok! Kattints jobb oldalon a Memóriajáték képre!

Figyelj minket a neten, hogy biztos ne maradj le a legújabb kvízsorról (na és a helyes válaszokat megsúgó érdekességekről!). Teszteld, mit tudsz a hulladékról, hogy még több apró lépést tehess a környezetért!

A nyereményjáték szabályait ITT találod.

 

Kövess minket!