header

Aprólépés

Közelgő programjaink

Április 30-án Sándorfalvára, a vizes pályázatunk "Legaktívabb iskolája" címet kiérdemlő Pallavicini Sándor Általános Iskolába utazunk, hogy megtartsuk a nyeremény ökonapot.

A kicsik a sokak által igen kedvelt mozgásos vetélkedőn vehetnek részt, míg a nagyobb korosztály a víztakarékosság, tisztálkodás és (öko)kozmetikum készítés témakörét járják végig különféle rendhagyó órák keretében.
Az eseményt egy makói díjátadóval is egybekötjük, hiszen a Galamb József Szakközépiskolát tüntettük ki a "Legkreatívabb intézmény" címmel, továbbá a két első helyezett alkotást készítő tanulónak is átadjuk majd az okleveleket és az ajándékokat.

Május 9-én szintén utazunk, ezúttal Esztergomba, ahol a Szivacs klub tagjaival ellátogatunk A Duna Múzeumba, ezután pedig a "Legzöldebb iskola" címet kiérdemlő Napút Rajziskola diákjaival töltünk el egy délutánt.
A rajziskola diákjainak rajzaiból május 9-én 17 órakor nyíló kiállítás a tanév végéig lesz megtekinthető az Esztergomi Művelődési Házban.

Szeretnéd, hogy évközben, pályázattól függetlenül, nyerési esélyek latolgatása nélkül, akár egy rövid egyeztetés után már találkozzunk is? Jól érezted magad a közös ökonapon és szívesen dupláznál, tripláznál?

Válassz csomagjaink közül! Mozgalmasak lesznek az elkövetkezendő hetek, de nyugi, minden eseményünkről beszámolunk. Kövesd híreinket itt, a honlapon és persze a facebookon is!

2014. április

A programot a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja támogatta.

alt

Kövess minket!