header

Aprólépés

Legyen nekünk malacunk! :)

altElérkezett a 2013-as év, ezzel együtt megkezdődött az Aprólépés projekt Gazdálkodj okosan! című programjának utolsó felvonása. A Gazdálkodj okosan! záró rendezvényére 2013. január 18-án Győrben kerül sor, a Zöld Forrás pályázat támogatásával megvalósuló ökonap után.

De mindez még nem jelenti azt, hogy nem lesz többet Aprólépés! Erre az évre is rengeteg tervünk és ötletünk van. Tartsatok továbbra is velünk, hiszen..

január 14-én ellátogatunk Erdélybe, ahol szintén egy ökonap keretein belül ünnepeljük meg lelkes krasznai pályázóink munkáját.

Az alkotói pályázatokra beérkezett munkáitokból készített kiállítási anyagot - terveink szerint - folyamatosan utaztatjuk a tárlatra igényt tartó iskolák között. Te is jelezd tanáraidnak a lehetőséget, és írjatok nekünk, ha szeretnétek, hogy nálatok is láthatóak legyenek a képek!

Tavasszal új pályázatot írunk ki felvidéki partnerünkkel: kalandozzunk szlovákiai pajtásokkal együtt közös vizeinken!

A 2013-as év folyamán forgasd haszonnal kalendáriumunkat, fejtsd meg a benne található keresztrejtvényeket, küldd el nekünk az aktuális héten a megoldást! Az első beküldőkre jutalom vár! A kalendárium mellett egy memóriajátékot is kiadunk, hogy a tudásod mellett a memóriád is próbára tehesd. Erről is hamarosan beszámolunk.

A madarak és fák napja környékén ellátogatunk majd Nagykanizsára, hiszen az alkotói pályázatunk legaktívabb iskolájában, a Szivárvány EGYMI-ben is megtartjuk a nyeremény ökonapot. Képzeljétek, az ottani gyerekek összesen 130 alkotás fotóját küldték be!

A nyár a bulizás ideje. Reményeink szerint ott leszünk minden nagyobb fesztiválon jó kis játékokkal és fejtörőkkel, valamint az alkotásaitokból összeállított tárlattal. Ha jöttök, találkozhatunk!

Hogy mindez teljesülhessen, segít minket, ha sok-sok kalendáriumot vásároltok. Mi pedig azon dolgozunk majd, hogy minél több támogatót is találjunk a céljaink, programjaink megvalósításához. Örülünk, ha szurkoltok nekünk, de akár segíthettek is, hogy folytatódhasson az Aprólépés program.

Mit kívánunk mi erre az évre?

Magunknak a fenti tervek megvalósulását, Nektek pedig jó egészséget, álmaitok teljesülését és sok ötöst a bizonyítványba!

Legyen nekünk malacunk!

Boldog új esztendőt kívánunk!

Kövess minket!