header

Aprólépés

Megjelent a 2013-as Aprólépés Évkönyv!!!

alt

Megjelent a 2013-as Aprólépés Évkönyv!!! (A nagyközönség részére adomány fejében tudunk küldeni belőle, részletek alább..)

Mit találhatsz benne? A kötelező órarenden és naptáron kívül még sok-sok ínyencséget: kiszámolót, környezetvédelmi tippeket az adott hétre vagy hónapra, idénynövény-táblázatot, amelyben vásárlás előtt megnézheted, mit érdemes venni a piacon. Ha használod, valószínűleg még a szüleidnek is tudsz újat mondani! Hallottál róla, de ciki megkérdezni: környezetvédelemmel kapcsolatos fogalmak definícióit abc sorrendben, emellett ismert költők verseit, vicces karikatúrákat.

Itt jön a lényeg: az olvasni- és nézegetnivaló nagy része az alkotói pályázatainkra érkezett munkák közül kerül ki. Lehet, hogy a Te fogalmazásod, rajzod vagy festményed is az Évkönyvet gazdagítja!

A 2013-as Aprólépés Évkönyvet alkotói pályázataink nyertesei mind megkapják kiemelkedő teljesítményük elismeréseképpen január 18-án, győri zárórendezvényünkön, vagy postai úton.

Ha Te is szeretnél belőle, csak annyit kell tenned, hogy:

1. Írj nekünk egy levelet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, altmelyben a kívánt darabszám mellett feltünteted a postai címet is, ahová a csomagot küldjük (ötlet: lepd meg osztálytársaid, barátaid egy szuper évkönyvvel!)

2. A levél tárgya ez legyen: „Évkönyv – Saját Neved”

3. Mi jelezzük Neked, rendelkezésünkre áll-e még annyi Aprólépés Évkönyv, amennyit szeretnél

4. Kérünk, jelezz vissza, amint megkaptad, mert megesik, hogy a postán elkeveredik a küldemény.

Kövess minket!