Zöld puska

Ebben a menüpontban a környezetvédelem témáihoz kapcsolódó érdekességekről olvashatsz.

A Tantárgyak menüpontban olyan cikkeket gyűjtünk neked, amiknek témáit megbeszélhetitek akár az iskolában is. Nem csak a környezetismeret órát, de a magyart, a törit, a fizikát vagy akár a matekot is érdekesebbé és zöldebbé tehetietek. :)

A Zöldtantárgyak részben röviden megismerheted egy-egy környezetvédelmi alapfogalom mit jelent, hogyan tudod védeni a bolygót a különböző területekre figyelve. Itt is gyűjtünk neked érdekességeket a témákkal kapcsolatban, hogy jobban megérthesd, mit is jelent a zöld közlekedés, az energiatakarékosság, a megújuló energia.

Ha vannak témák, amik tetszettek, vagy van más, amiről szívesen olvasnál érdekességeket, oszd meg velünk a kommentek között, hátha legközelebb arról írunk majd! :)

Addig is hasznosítsd a megszerzett tudást! Hasznosítsd magad és gazdálkodj okosan!

 

 

Hallottál már a felelős turizmus kifejezésről?
 

Zöldségek!

A szőke nő a barátjával az első randin egy kínai vendéglőben ebédelt. Amikor a pincér letette az evőpálcikákat a tányérjuk mellé, a szőke látványosan elővette a táskájából a saját pálcikáit: - Én környezetvédő vagyok - szögezte le -, tiltakozom a bambuszerdők kipusztítása ellen, nem használok eldobható evőeszközt. A pincér alaposan szemügyre vette a csaj evőpálcikáját: - Nagyon szép - mondta udvariasan -, úgy látom, elefántcsont...

Kövess minket!