FacebookTwitterGoogle bookmark

Május 16-án a Kandó Téri Általános Iskolában töltöttünk el egy igazán tartalmas délutánt. A víztisztításhoz szükséges pocsolyavízért sem kellett messzire menni, hiszen egész héten bőségesen hullott a csapadék.

Nyomban meg is tisztult az összegyűjtött pocsolyavíz, miután a gyerekek sikeresen összeállították a föld természetes víztisztító folyamatát leképező házi víztisztítót. Nagy népszerűségnek örvendett a rendhagyó kémiaóra, ahol természetes alapanyagokból dezodort és krémet kavartak a diákok. Míg a nagyok komolyabb témákkal foglalkoztak, addig az alsósok az óceánban lebegő szemétszigetet "számolták fel" egy sorverseny keretében. Szuperül jól éreztük magunkat, és az elégedett mosolyokból, a játéktól kipirult arcokból ítélve a diákok is.

Köszönjük a meghívást, reméljük, találkozunk még!

2014. május

Támogatónk a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 

Hallottál már a felelős turizmus kifejezésről?
 

Zöldségek!

A szőke nő a barátjával az első randin egy kínai vendéglőben ebédelt. Amikor a pincér letette az evőpálcikákat a tányérjuk mellé, a szőke látványosan elővette a táskájából a saját pálcikáit: - Én környezetvédő vagyok - szögezte le -, tiltakozom a bambuszerdők kipusztítása ellen, nem használok eldobható evőeszközt. A pincér alaposan szemügyre vette a csaj evőpálcikáját: - Nagyon szép - mondta udvariasan -, úgy látom, elefántcsont...

Kövess minket!