header

Játssz velünk!

Játékban vagy már?! Ha még nem, akkor gyorsan kapcsolódj be, nehogy lemaradj az izgalmakról! Miért? Van 3 ötletünk! Add tovább a barátaidnak is!

1. Mert játszani jó! Ebben a legfiatalabbaktól az aggastyánokig mindenki egyet ért!

2. Mert nyerhetsz! Ha ügyesen játszol, ringbe szállhatsz a havi nyereményekért, ha pedig szeptembertől decemberig minden hónapban beszállsz a játékba, a főnyereményre is esélyed lehet!

3. Mert kipróbálhatod, mi mindent tudsz az energiatakarékosságról és a hulladékmegelőzésrő! Ezzel pedig nem csak virtuálisan csökkentheted az ökolábnyomod, de a valóságban is jobban figyelhetsz majd a környezeted egyensúlyára.

Kvízjátékunkból megtudhatod, mi az a telekocsi, vagy hogy mennyire és hogyan érdemes felfűteni a lakást, hogy ezzel például pénzt spóroljatok egy új bicajra! Izgalmas tények derülhetnek ki még arról is, mennyi víz felhasználására van szükség, míg elkészül egy hamburger.

Ha érdekelnek a válaszok, töltsd ki a Gazdálkodj okosan! kvízjátékok valamelyikét a www.aprolepes.hu/jatek oldalon! 2012 szeptemberétől decemberig nyereményekkel is gazdagodhatsz, ha regisztrálsz!

Ha 10 kérdésre helyesen válaszolsz, játszhatsz a minijátékunkkal is, ahol az ügyességed is próbára tesszük!

Ha érdekel, hogyan lehet a hulladékot csökkenteni, vagy ha ebben a témában is kíváncsi vagy a tudásodra, próbáld ki a Hasznosítsd magad! kvízjátékot (ebben a manüpontban éred el), vagy a memóriajátékot is (jobbra az oldalon)!

Jó szórakozást!

Kövess minket!